3,00 €
Ruoka veneilijän väylällä pitää
Miten sujuu ruoanvalmistaminen HT-veneessä ja vähän muutakin asiaa.
1 sivu – lehti 10/2017
Description
1 sivu, lehti 10/2017. Miten sujuu ruoanvalmistaminen HT-veneessä ja vähän muutakin asiaa.
Related products
-
Salonki 5/2024
0,00 €Salonki 5/2024
Kesän kynnyksellä uutta veneeseen ja veneilijöille: vaatteita, astioita ja tarvikkeita, lukemista ja tekemistä.
2 sivua – lehti 5/2024
Category: Artikkelit Tags: Salonki, Vakiopalstat0,00 € -
Tutkalla 6/2024
3,00 € Add to cartTutkalla 6/2024
Ajankohtaisia uutisia, aiheina:
Aurinkoinen koeajotapahtuma keräsi yleisöä
Saxdor laajentaa venevalmistustaan Suomeen
Axopar osti enemmistöosuuden venevalmistaja Markosista
Aalloille.fi/24-kampanja ohjaa turvallisempaan veneilyyn
Helsinki sai uuden pelastusaluksen
Suomen merimuseoille Museokortin erikoispalkinto
Tomi Juhola Inhan Tehtaiden toimitusjohtajaksi
Jarkko Pajusalo ICOMIAn hallitukseen
Tall Ships Race 2024 Suomessa
Yyteri ja Korpoström Suomen edelläkävijöitä Blue Flag -sertifioinnissa.4 sivua – lehti 6/2024
Category: Artikkelit Tags: Uutiset, Vakiopalstat3,00 € -
Salonki 8/2024
0,00 € Add to cartSalonki 8/2024
Syksyn saapuessa uutta veneeseen ja veneilijöille: vaatteita, astioita ja tarvikkeita, lukemista ja tekemistä.
2 sivua – lehti 8/2024
Category: Artikkelit Tags: Salonki, Vakiopalstat0,00 € -
Tutkalla 8/24
3,00 € Add to cartTutkalla 8/24
Uutisten aiheina:
Myönteisiä signaaleja venekauppaan Uivassa venenäyttelyssä
Best of Boats -finalistit julkistettiin
Jouko Huju IFBSOn johtoon
Nils “Nisse” Häggblom on kuollut
Merenkulun turvallisuuspalkinto Helsingin ja Varsinais-Suomen pelastuslaitosten MIRG-toiminnalle
Vene 25 Båt -näyttelyssä valitaan ensimmäistä kertaa messujen kalastusvene
Veneelle uusi elämä -kisa venemessuilla
Jyrki Myllyperkiö Suomen Purjelaivasäätiön johtoon
Traficom uudistaa järvikarttojen tietoja4 sivua – lehti 8/2024
Category: Artikkelit Tags: Uutiset, Vakiopalstat3,00 €